Sıvılar ve Yağlar

Sıvılar ve Yağlar ürün sayısı 43
Dökümanlar
Videolar

Orex onaylanmış, orijinal üretici kalitesinde sıvı ve yağ grubunda bulunan geniş yelpazesiyle binek, hafif ticari ve ağır vasıta müşterilerimize hizmet vermektedir.


Adblue

“Dizel motorlu araçların oluşturduğu egzoz salınımı azaltmak için kullanılan %32,5 üre ve %67,5 saflaştırılmış sudan oluşan su bazlı üre çözeltisine Adblue denir.

Orex AdBlue® ISO 22241 standardına uygun üretilmiş doğayla uyumlu su bazlı üre çözeltisi olup, SCR teknolojisine sahip dizel motorlu araçlardan çevreye salınan zararlı azot oksit (Nox) emisyonlarının Euro IV ve sonrası emisyon standartlarında belirtilen seviyelere indirgenmesini sağlamak üzere kullanılmaktadır.

Binek, hafif ticari ve ağır ticari dizel araçlarda gelişmiş Çevre Emisyon Standartları’nı karşılayabilmek için diğer emisyon sistemlerine ek olarak bir de SCR (Seçici Katalitik İndirgeme) Sistemi kullanılmaktadır.”


Antifriz

Benzinli veya dizel araçların soğutma sistemlerinde dört mevsim kullanılmak üzere geliştirilmiş, özel katıklarla formüle edilmiş üstün nitelikli mono etilen glikol bazlı konsantre soğutma sıvısına Antifiriz denir.

Özel formülasyonu ile soğuk iklimlerde radyatör suyunun donmasını önlediği gibi sıcak iklimlerde radyatör suyunun kaynamasını engeller.

Yüksek kalite ve saflıktaki mono etilen glikol ile köpük önleyiciler, metal aşınma önleyiciler, kireç önleyiciler ve performans arttırıcı özel katıkların harmanlanması sonucu; yeni nesil organik ve inorganik olarak üretilen Orex onaylanmış, orijinal üretici kalitesindeki antifiriz grubu yeni ve eski nesil tüm araçlarda kullanılabilen, zengin bir ürün ve ambalaj çeşidine sahiptir.


Madeni Yağlar

Ham petrolün işlenmesiyle elde edilen ürünlere Madeni yağ denir. Madeni yağlar birbiriyle temas halindeki yüzeyler arasında bir film tabakası oluşturarak parçaları ayırır ve kolay hareket etmelerini sağlar. Yüksek sıcaklıklarda motoru aşınmalara karşı korur ve motorun temiz kalmasını sağlar. Motoru pas ve korozyona karşı önemli ölçüde koruyarak en ağır şartlarda bile maksimum performans, düşük yağ tüketimi, yakıtta tasarruf ve egzoz ve emisyon kontrolü ile çevre dostu ürünlerdir.

Orex onaylanmış, orijinal üretici kalitesindeki motor yağları binek, hafif ticari ve ağır vasıta gruplarındaki müşterilerine yüksek kalite ve geniş ürün yelpazesiyle hizmet vermektedir.


Cam Suyu

Normal suya göre çok daha iyi temizlik ve koruma yapmak amacıyla üretilen Orex Cam Suları, içermiş olduğu alkol, parfüm ve deterjan katıkları sayesinde aracınızda; donmaya karşı dayanım, hoş koku ve en inatçı lekelerin dahi temizlenmesini sağlamaktadır. Kullanıldığı bölgeye göre değişik donma derecelerinde üretim yapılmaktadır.

Uyumlu Araçlar

Yardım Merkezi
Yardım Merkezi